SOEPEL DIER

Manuele therapie en meer...

CONTACT


Ricette van Ooijen


- Dierenarts (UU)
- Osteopaat (ICREO)
- Chiropractor (IVCA/BACKBONE)
- Veterinair acupuncturist (IVAS)
- Gecertificeerd dry needling therapeut voor paarden (Andrea Schachinger)
- Gecertificeerd dry needling therapeut voor honden (Nympha Minnaar)
- Kynologisch instructeur (Dogvision)


Voor het maken van afspraken, informatie en vragen is de praktijk bereikbaar per e-mail (niet telefonisch, whatsapp etc.)

E-Mail: soepeldier@gmail.com

06-47911122


Momenteel beperkt ruimte voor nieuwe klanten.


Maximale reisafstand voor behandeling van paarden is 30 minuten vanaf Norg (bij twee of meer paarden kan ik hier een uitzondering op maken als de agenda dat toelaat).


Honden worden uitsluitend op mijn locatie in Norg behandeld.BELANGRIJK:

Behandelingen kunnen tot uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd (per e-mail of SMS), daarna worden kosten in rekening gebracht.


Paard: voor een behandeling moet uw paard schoon en droog zijn. Ook is het belangrijk dat uw paard niet gewerkt heeft vlak voor de behandeling. Er moet een droge plaats beschikbaar zijn om het paard te behandelen. Dry needling en acupunctuur behandelingen worden bij voorkeur gegeven op een verharde ondergrond. Houd er verder rekening mee dat het paard na de behandeling meestal een week niet mag werken en daarna pas weer rustig getraind mag worden.


Hond: voor een behandeling moet uw hond schoon en droog zijn. Het is fijn als uw hond even kort uitgelaten is voor de behandeling maar doe geen zware inspanningen of grote wandelingen op de dag van behandeling. Na de behandeling moet de hond een week aangelijnd worden uitgelaten. Ook mag uw hond in deze periode niet werken of spelen met andere honden. 

Soepel Dier

Bonhagen K 24 9331TG Norg

soepeldier@gmail.com

06-47911122

KvK: 54261120