SOEPEL DIER

Manuele therapie en meer...

BEHANDELINGEN


Overweegt u een behandeling voor uw hond of paard, dan kunt u hier wat meer informatie vinden over de behandeltechnieken die ik gebruik (osteopathie, chiropractie, acupunctuur, dry needling, LASER en medical taping). Ik heb in de loop der jaren mijn eigen mix van behandeltechnieken ontwikkeld en gebruik die technieken waarvan ik denk dat uw dier het meest geholpen wordt.


Vanwege mijn achtergrond als dierenarts is mijn kijk op uw hond of paard wat breder dan alleen manueel therapeutisch. Als ik van mening ben dat verder onderzoek door een dierenarts geïndiceerd is, zal ik u daarin adviseren. Ik ben een groot voorstander van samenwerking met (uw eigen) dierenarts en andere specialismen (tandarts, zadelmaker, trainer). Iedereen kan vanuit zijn of haar eigen invalshoek een bijdrage leveren aan het optimaal laten functioneren van uw hond of paard.


Mijn werkzaamheden als dierenarts voer ik alleen uit binnen de dierenartsenpraktijk waar ik werkzaam ben. Momenteel houd ik mijn werk als dierenarts en mijn werkzaamheden als manueel therapeut gescheiden. Dat wil zeggen dat ik als manueel therapeut geen diergeneeskundige handelingen verricht en u zal doorverwijzen naar uw eigen dierenarts of een gespecialiseerde dierenarts als dat nodig is.